Partnereink:

Thermo Block
Xenia Ker Kft.
Kabelektro Webshop

Hőszigetelés

Profiljaink közé tartozik még a hőszigetelés. Első körben régi házak utólagos hőszigetelését vállaljuk kitűnő eredményekkel, de nem riszat minket el az újonnan épült házak szigetelése sem. Ennél a munkafolyamatnál nem is a kreativitás a fő nézőpontunk, hanem a precíz munkavégzés. Ugyanis nem okozhatunk még csak apró hibákat sem, mivel ez a szigetelés rovására menne.

Természetesen nem csak a szigetelést végezzük el, hanem az utólsó színréteget is mi visszünk fel házára, vigyázva, hogy értékeik (ablakok, korlátok, stb) a felújítás során ne rongálódjanak.

Ezzel a tipsú munkával sajnálotasn sok hulladék, és szemét jár, akárhogy is igyekszünk felhasználni a szigetelő anyagokat. Így természetesen itt is felajnáljuk megrendelőnknek a saját konténeres szemét elszálításunkat.

 

Hogy miért is jó a Hőszigetelés?
Az energiaárak folyamatos növekedése, a környezetvédelem és a rendelkezésre álló energiaforrások szűkössége miatt egyre nagyobb igény mutatkozik a homlokzati hőszigetelő rendszerekre. Ön által jól kiválasztott homlokzati hőszigetelő rendszer alkalmazásával energiát és ezzel pénzt takarít meg. Megfelelően kialakított hőszigeteléssel elkerülheti a hőhidak, és az ezzel együtt a penészfoltok kialakulását. Komfortérzete javul Önnek azáltal, hogy a hőszigetelt falazatnál csökken a fal és a belső helyiségek levegőjének hőmérséklete közötti különbség. Kellemesebb hőérzetet biztosít, nem érzi Ön a falak hideg sugárzását, és alacsonyabb levegő hőmérsékletnél is jól érzi magát, és javítja az épület hőtároló képességét.

Rengeteg felhasználható anyagokból válaszhatunk, így biztos megtaláljuk a számára megfelelőt, forduljon hozzánk kérdéseivel bizalommal!
 

Képek: