Partnereink:

Thermo Block
Xenia Ker Kft.
Kabelektro Webshop

Magunkról

Mint Ersped Kft. már nagyon régóta dolgozunk az építőiparban. Ez idő alatt beleláttunk a minden apró részletbe. Foglalkoztunk már felujításokkal, új elképzelések megvalósításával. Minden területnek megvan a maga szépsége, de fő tevékenységeink a térkövezés-térburkolás, belső hideg/melegburkolás, különböző földmunkák, ha igény van rá akkor kertépítés és ha úgy adódik akkor utólagos hőszigetelés, mivel ezekre folyamatosan nő az igény, és ezekben kiélhetjük alkotói vágyainkat is.

Persze miden felmerülő hulladéknak, szemétnek, törmeléknek konténeres elszállítást is biztosítunk saját járművel.

A sok év alatt kiterjedt szervezési, többféle szakmai tudásra és kapcsolatokra tettünk szert, emiatt semmilyen problémát nem okoz, ha szokatlan szakmai felkérés, problémamegoldás érkezik hozzánk.

A legfőbb szempontjaink a tökéletesség, precizitás és amennyire e két tényező megengedi a gyorsaság. Ezért a jól szervezett csapatunk mindent megtesz a siker érdekében.

Figyelemmel kísérjük a szakmai fejlődéseket, változásokat mind az anyagok mind a technológia terén. Azon szerencsések közé tartozunk akik szeretik a szakmájukat és abban is tudnak dolgozni. Ez meglátszik munkáink minőségén, esztétikusságán és megrendelőink elégedettségén.
 

 

Amiért érdemes minket választania:

- Magas minőség
- Megbízhatóság
- Igényes, precíz munkavégzés
- Egyedi ötletek, színvonalas megvalósítás
- Több éves szakmai tapasztalat
- Teljeskörű ügyintézés

 


Ha felkeltettük érdeklődését kérjük tekintse meg referenciáinkat!
Köszönjük hogy megtisztelt bizalmával!

 

 A menürendszer alatt véletlenszerűen megjelenő képek, referenciáinkból készültek.